Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geleen

Begrijp de huizenprijzen in Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geleen

Geleen is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 58 woningen te koop en zijn er recent 188 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 281.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 58
Woningen recent verkocht 188
Gemiddelde vraagprijs € 281.802
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Geleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geleen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geleen.

Woningen recent verkocht in Geleen

Er zijn recent 188 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geleen. Een eengezinswoning in Geleen komt het meest (49%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geleen

In Geleen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geleen

Starterswoningen in Geleen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geleen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geleen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geleen

Wil je een huis kopen in Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geleen . Er staan momenteel 58 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geleen.

Bekijk alle koopwoningen in Geleen. Zoek je huurwoning in Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geleen is 2.230 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geleen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geleen

Geleen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.