logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Erp

Begrijp de huizenprijzen in Erp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Erp

Erp is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 83.715 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 622.199 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 622.199
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Erp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erp is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Erp.

Woningen recent verkocht in Erp

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erp. Een eengezinswoning in Erp komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erp

In Erp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Erp

Starterswoningen in Erp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Erp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Erp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Erp

Wil je een huis kopen in Erp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erp . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erp.

Bekijk alle koopwoningen in Erp. Zoek je huurwoning in Erp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Erp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erp is 3.595 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.248 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Erp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Erp

Erp bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.