De Huizenmarkt in Erp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Erp

Woningmarkt Erp

Erp is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 56.380 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 646.018 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 646.018
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Erp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erp is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Erp.

Woningen recent verkocht in Erp

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erp. Een eengezinswoning in Erp komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erp

In Erp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Erp
Binnenring: Nederland

Erp waar ligt dat?

Woningen te koop Erp

Wil je een huis kopen in Erp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erp . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Erp. Zoek je huurwoning in Erp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Erp

Starterswoningen in Erp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Erp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Erp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Erp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erp is 3.195 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.359 euro).

Leeftijden Erp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Erp

Erp bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.