Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eenrum

Begrijp de huizenprijzen in Eenrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eenrum

Eenrum is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eenrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.925 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 327.925
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eenrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eenrum is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eenrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eenrum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eenrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eenrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eenrum. Een eengezinswoning in Eenrum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eenrum

In Eenrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eenrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eenrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eenrum

Starterswoningen in Eenrum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Eenrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eenrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eenrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eenrum

Wil je een huis kopen in Eenrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eenrum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eenrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eenrum.

Bekijk alle koopwoningen in Eenrum. Zoek je huurwoning in Eenrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eenrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eenrum is 1.901 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.965 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eenrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eenrum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eenrum

Eenrum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.