Koopwoningen in Duivendrecht

Bekijk alle 16 woningen te koop in Duivendrecht. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Duivendrecht die je zoekt.

Makelaars in Duivendrecht

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Duivendrecht? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Duivendrecht. Een koopwoning bezichtigen in Duivendrecht? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Duivendrecht

Er staan 16 woningen te koop in Duivendrecht die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Duivendrecht.

Huis te koop in Duivendrecht

Duivendrecht is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Duivendrecht ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Duivendrecht. Kan je jouw woning niet vinden in Duivendrecht? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Duivendrecht op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Duivendrecht? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Duivendrecht! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Duivendrecht, koophuizen Duivendrecht of 2 kamer woningen Duivendrecht.
Instellingen zijn opgeslagen