De Huizenmarkt in Drimmelen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drimmelen

Woningmarkt Drimmelen

Drimmelen is een plaats in de gemeente Drimmelen. Deze plaats telt volgens het CBS 27.075 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 688.273 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 688.273
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Drimmelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drimmelen is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drimmelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drimmelen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drimmelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drimmelen. Een eengezinswoning in Drimmelen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drimmelen

In Drimmelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drimmelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drimmelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drimmelen
Binnenring: Nederland

Drimmelen waar ligt dat?

Woningen te koop Drimmelen

Wil je een huis kopen in Drimmelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drimmelen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drimmelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drimmelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drimmelen. Zoek je huurwoning in Drimmelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drimmelen

Starterswoningen in Drimmelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drimmelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drimmelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drimmelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drimmelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drimmelen is 3.499 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.583 euro).

Leeftijden Drimmelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drimmelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drimmelen

Drimmelen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.