Dorst in de gemeente Oosterhout

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dorst

Een eerste blik op Dorst

Dorst is een plaats in de gemeente Oosterhout. Deze plaats telt volgens het CBS 78.605 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.816 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 441.816
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dorst is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Dorst kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dorst

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dorst. Een eengezinswoning in Dorst komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dorst

In Dorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dorst
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dorst

Wil je een huis kopen in Dorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dorst . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dorst.

Zoek je huurwoning in Dorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dorst.

Huizenprijzen in Dorst

Starterswoningen in Dorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dorst is 2.715 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dorst is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dorst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dorst

Dorst bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen