Huizenmarkt West in Oosterhout (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in West

Woningmarkt West

West is een wijk in de plaats Oosterhout binnen de gemeente Oosterhout. Deze wijk telt volgens het CBS 2.040 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 483.748 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 483.748
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in West is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in West.

Woningen recent verkocht in West

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in West. Een eengezinswoning in West komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling West

In West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van West vergeleken met de Oosterhout en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

West waar ligt dat?

Woningen te koop West

Wil je een huis kopen in West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in West . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in West.

Bekijk hier alle koopwoningen in West. Zoek je huurwoning in West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in West

Starterswoningen in West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in West is 3.267 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.334 euro).

Leeftijden West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk West

Oud-West Kanaleneiland