Huizenmarkt Buitengebied Oosterhout in Oosterhout (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Oosterhout

Woningmarkt Buitengebied Oosterhout

Buitengebied Oosterhout is een wijk in de plaats Oosterhout binnen de gemeente Oosterhout. Deze wijk telt volgens het CBS 245 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oosterhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.058.516 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.058.516
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Oosterhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Oosterhout is 97 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Oosterhout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Oosterhout

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oosterhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Oosterhout.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oosterhout. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Oosterhout. Een eengezinswoning in Buitengebied Oosterhout komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Oosterhout

In Buitengebied Oosterhout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Oosterhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Oosterhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Oosterhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Oosterhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Oosterhout vergeleken met de Oosterhout en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Oosterhout waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Oosterhout

Wil je een huis kopen in Buitengebied Oosterhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Oosterhout . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Oosterhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Oosterhout.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Oosterhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Oosterhout. Zoek je huurwoning in Buitengebied Oosterhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Oosterhout

Starterswoningen in Buitengebied Oosterhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Oosterhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Oosterhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Oosterhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Oosterhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Oosterhout is 4.835 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.612 euro).

Leeftijden Buitengebied Oosterhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Oosterhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Oosterhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Oosterhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Oosterhout

Oranjepolder Bosgebied-Oosterhout