Dinteloord in de gemeente Steenbergen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dinteloord

Een eerste blik op Dinteloord

Dinteloord is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dinteloord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.438 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 412.438
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dinteloord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinteloord is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dinteloord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dinteloord

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinteloord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinteloord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinteloord. Een eengezinswoning in Dinteloord komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinteloord

In Dinteloord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dinteloord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dinteloord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dinteloord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dinteloord

Wil je een huis kopen in Dinteloord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinteloord. Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinteloord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinteloord.

Huizenprijzen in Dinteloord

Starterswoningen in Dinteloord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dinteloord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinteloord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dinteloord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dinteloord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinteloord is 2.167 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.119 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dinteloord is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dinteloord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinteloord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dinteloord

Dinteloord bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen