Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dinteloord

Begrijp de huizenprijzen in Dinteloord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dinteloord

Dinteloord is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinteloord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 416.434
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dinteloord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinteloord is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dinteloord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dinteloord.

Woningen recent verkocht in Dinteloord

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinteloord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinteloord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinteloord. Een eengezinswoning in Dinteloord komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinteloord

In Dinteloord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dinteloord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dinteloord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dinteloord

Starterswoningen in Dinteloord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dinteloord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinteloord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dinteloord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dinteloord

Wil je een huis kopen in Dinteloord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinteloord . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinteloord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinteloord.

Bekijk alle koopwoningen in Dinteloord. Zoek je huurwoning in Dinteloord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dinteloord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinteloord is 2.875 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.622 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dinteloord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinteloord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dinteloord

Dinteloord bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.