De Huizenmarkt in Den Andel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Den Andel

Woningmarkt Den Andel

Den Andel is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Andel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 214.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 214.620
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Den Andel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Andel is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Andel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Andel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Andel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Andel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Andel. Een eengezinswoning in Den Andel komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Andel

In Den Andel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Andel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Andel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Andel
Binnenring: Nederland

Den Andel waar ligt dat?

Woningen te koop Den Andel

Wil je een huis kopen in Den Andel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Andel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Andel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Andel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Den Andel. Zoek je huurwoning in Den Andel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Den Andel

Starterswoningen in Den Andel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Andel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Andel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Andel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Andel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Andel is 1.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.756 euro).

Leeftijden Den Andel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Andel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Den Andel

Den Andel bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.