De Huizenmarkt in De Koog (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Koog

Woningmarkt De Koog

De Koog is een plaats in de gemeente Texel. Deze plaats telt volgens het CBS 13.580 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Koog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 637.222 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 91
Gemiddelde vraagprijs € 637.222
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in De Koog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Koog is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Koog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Koog.

Woningen recent verkocht in De Koog

Er zijn recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Koog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Koog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Koog. Een eengezinswoning in De Koog komt het meest (43%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Koog

In De Koog wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Koog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Koog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Koog
Binnenring: Nederland

De Koog waar ligt dat?

Woningen te koop De Koog

Wil je een huis kopen in De Koog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Koog . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Koog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Koog.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Koog. Zoek je huurwoning in De Koog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Koog

Starterswoningen in De Koog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Koog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Koog zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Koog? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Koog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Koog is 5.278 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.452 euro).

Leeftijden De Koog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Koog vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Koog

De Koog bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.