Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Heen

Begrijp de huizenprijzen in De Heen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Heen

De Heen is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 489.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 489.317
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Heen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Heen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Heen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Heen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Heen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Heen. Een eengezinswoning in De Heen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Heen

In De Heen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Heen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Heen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Heen

Starterswoningen in De Heen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Heen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Heen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Heen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Heen

Wil je een huis kopen in De Heen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Heen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Heen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Heen.

Bekijk alle koopwoningen in De Heen. Zoek je huurwoning in De Heen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Heen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Heen is 3.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.320 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Heen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Heen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Heen

De Heen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.