Huizenprijzen en de huizenmarkt in Broeksterwâld

Begrijp de huizenprijzen in Broeksterwâld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broeksterwâld

Broeksterwâld is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broeksterwâld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 537.770 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 537.770
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Broeksterwâld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broeksterwâld is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broeksterwâld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broeksterwâld

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broeksterwâld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broeksterwâld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broeksterwâld. Een eengezinswoning in Broeksterwâld komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broeksterwâld

In Broeksterwâld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broeksterwâld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broeksterwâld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Broeksterwâld

Starterswoningen in Broeksterwâld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broeksterwâld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broeksterwâld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broeksterwâld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broeksterwâld

Wil je een huis kopen in Broeksterwâld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broeksterwâld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broeksterwâld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broeksterwâld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broeksterwâld.

Bekijk alle koopwoningen in Broeksterwâld. Zoek je huurwoning in Broeksterwâld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broeksterwâld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broeksterwâld is 2.954 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.956 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broeksterwâld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broeksterwâld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Broeksterwâld

Broeksterwâld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.