logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Breukelen

Begrijp de huizenprijzen in Breukelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Breukelen

Breukelen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 65.771 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 894.017 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 894.017
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Breukelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breukelen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breukelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breukelen.

Woningen recent verkocht in Breukelen

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breukelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breukelen. Een eengezinswoning in Breukelen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breukelen

In Breukelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breukelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breukelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Breukelen

Starterswoningen in Breukelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breukelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breukelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Breukelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Breukelen

Wil je een huis kopen in Breukelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breukelen . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breukelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breukelen.

Bekijk alle koopwoningen in Breukelen. Zoek je huurwoning in Breukelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Breukelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breukelen is 5.270 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.705 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Breukelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breukelen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Breukelen

Breukelen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.