De Huizenmarkt in Breukelen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Breukelen

Woningmarkt Breukelen

Breukelen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 852.628 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 852.628
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Breukelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breukelen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Breukelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Breukelen.

Woningen recent verkocht in Breukelen

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breukelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breukelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breukelen. Een eengezinswoning in Breukelen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een galerijflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breukelen

In Breukelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Breukelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Breukelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breukelen
Binnenring: Nederland

Breukelen waar ligt dat?

Woningen te koop Breukelen

Wil je een huis kopen in Breukelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breukelen . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breukelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breukelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Breukelen. Zoek je huurwoning in Breukelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Breukelen

Starterswoningen in Breukelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breukelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breukelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breukelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breukelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breukelen is 4.705 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.228 euro).

Leeftijden Breukelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breukelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breukelen

Breukelen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.