Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boskoop

Begrijp de huizenprijzen in Boskoop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boskoop

Boskoop is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boskoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 521.488 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 521.488
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Boskoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boskoop is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boskoop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boskoop.

Woningen recent verkocht in Boskoop

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boskoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boskoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boskoop. Een eengezinswoning in Boskoop komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boskoop

In Boskoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boskoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boskoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boskoop

Starterswoningen in Boskoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boskoop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boskoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boskoop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boskoop

Wil je een huis kopen in Boskoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boskoop . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boskoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boskoop.

Bekijk alle koopwoningen in Boskoop. Zoek je huurwoning in Boskoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boskoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boskoop is 3.628 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.553 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boskoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boskoop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boskoop

Boskoop bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.