De Huizenmarkt in Belfeld (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Belfeld

Woningmarkt Belfeld

Belfeld is een plaats in de gemeente Venlo. Deze plaats telt volgens het CBS 101.155 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belfeld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.716 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 431.716
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Belfeld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Belfeld is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Belfeld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Belfeld.

Woningen recent verkocht in Belfeld

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belfeld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Belfeld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Belfeld. Een eengezinswoning in Belfeld komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Belfeld

In Belfeld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Belfeld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Belfeld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Belfeld
Binnenring: Nederland

Belfeld waar ligt dat?

Woningen te koop Belfeld

Wil je een huis kopen in Belfeld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Belfeld . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Belfeld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Belfeld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Belfeld. Zoek je huurwoning in Belfeld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Belfeld

Starterswoningen in Belfeld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Belfeld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Belfeld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Belfeld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Belfeld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Belfeld is 2.831 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.860 euro).

Leeftijden Belfeld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Belfeld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Belfeld

Belfeld bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.