Koopwoningen in Belfeld

Bekijk alle 10 woningen te koop in Belfeld. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Belfeld die je zoekt.

Makelaars in Belfeld

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Belfeld? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Belfeld. Een koopwoning bezichtigen in Belfeld? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Belfeld

Er staan 10 woningen te koop in Belfeld die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Belfeld.

Huis te koop in Belfeld

Belfeld is een plaats in de gemeente Venlo binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Belfeld ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Belfeld. Kan je jouw woning niet vinden in Belfeld? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Belfeld op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Belfeld? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Belfeld! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Belfeld, koophuizen Belfeld of 3 kamer woningen Belfeld.
Instellingen zijn opgeslagen