logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beetsterzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Beetsterzwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 30.054 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beetsterzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 620.265 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 620.265
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Beetsterzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beetsterzwaag is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beetsterzwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beetsterzwaag.

Woningen recent verkocht in Beetsterzwaag

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beetsterzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beetsterzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beetsterzwaag. Een eengezinswoning in Beetsterzwaag komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beetsterzwaag

In Beetsterzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beetsterzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beetsterzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beetsterzwaag

Starterswoningen in Beetsterzwaag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beetsterzwaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beetsterzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beetsterzwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beetsterzwaag

Wil je een huis kopen in Beetsterzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beetsterzwaag . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beetsterzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beetsterzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Beetsterzwaag. Zoek je huurwoning in Beetsterzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beetsterzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beetsterzwaag is 3.634 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.438 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beetsterzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beetsterzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beetsterzwaag

Beetsterzwaag bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.