De Huizenmarkt in Beetsterzwaag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beetsterzwaag

Woningmarkt Beetsterzwaag

Beetsterzwaag is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beetsterzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.656 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 641.656
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Beetsterzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beetsterzwaag is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beetsterzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beetsterzwaag

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beetsterzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beetsterzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beetsterzwaag. Een eengezinswoning in Beetsterzwaag komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beetsterzwaag

In Beetsterzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beetsterzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beetsterzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beetsterzwaag
Binnenring: Nederland

Beetsterzwaag waar ligt dat?

Woningen te koop Beetsterzwaag

Wil je een huis kopen in Beetsterzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beetsterzwaag . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beetsterzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beetsterzwaag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beetsterzwaag. Zoek je huurwoning in Beetsterzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beetsterzwaag

Starterswoningen in Beetsterzwaag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beetsterzwaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beetsterzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beetsterzwaag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beetsterzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beetsterzwaag is 3.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.647 euro).

Leeftijden Beetsterzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beetsterzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beetsterzwaag

Beetsterzwaag bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.