De Huizenmarkt in Bedum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bedum

Woningmarkt Bedum

Bedum is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 280.033 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 280.033
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bedum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedum is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bedum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bedum.

Woningen recent verkocht in Bedum

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedum. Een eengezinswoning in Bedum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedum

In Bedum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bedum
Binnenring: Nederland

Bedum waar ligt dat?

Woningen te koop Bedum

Wil je een huis kopen in Bedum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedum . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bedum. Zoek je huurwoning in Bedum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bedum

Starterswoningen in Bedum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bedum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bedum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bedum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedum is 2.433 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.344 euro).

Leeftijden Bedum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bedum

Bedum bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.