logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bedum

Begrijp de huizenprijzen in Bedum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bedum

Bedum is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.298 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 314.470 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 314.470
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bedum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedum is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bedum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bedum.

Woningen recent verkocht in Bedum

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedum. Een eengezinswoning in Bedum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedum

In Bedum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bedum

Starterswoningen in Bedum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bedum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bedum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bedum

Wil je een huis kopen in Bedum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedum . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedum.

Bekijk alle koopwoningen in Bedum. Zoek je huurwoning in Bedum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bedum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedum is 2.474 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.450 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bedum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bedum

Bedum bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.