De Huizenmarkt in Bathmen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bathmen

Woningmarkt Bathmen

Bathmen is een plaats in de gemeente Deventer. Deze plaats telt volgens het CBS 99.640 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bathmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 713.941 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 713.941
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bathmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bathmen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bathmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bathmen.

Woningen recent verkocht in Bathmen

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bathmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bathmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bathmen. Een eengezinswoning in Bathmen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bathmen

In Bathmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bathmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bathmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bathmen
Binnenring: Nederland

Bathmen waar ligt dat?

Woningen te koop Bathmen

Wil je een huis kopen in Bathmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bathmen . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bathmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bathmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bathmen. Zoek je huurwoning in Bathmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bathmen

Starterswoningen in Bathmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bathmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bathmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bathmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bathmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bathmen is 3.495 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.395 euro).

Leeftijden Bathmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bathmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bathmen

Bathmen bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.