De Huizenmarkt in Barger-Compascuum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Barger-Compascuum

Woningmarkt Barger-Compascuum

Barger-Compascuum is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barger-Compascuum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 341.371
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Barger-Compascuum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barger-Compascuum is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barger-Compascuum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Barger-Compascuum

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barger-Compascuum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barger-Compascuum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barger-Compascuum. Een eengezinswoning in Barger-Compascuum komt het meest (93%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barger-Compascuum

In Barger-Compascuum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barger-Compascuum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barger-Compascuum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barger-Compascuum
Binnenring: Nederland

Barger-Compascuum waar ligt dat?

Woningen te koop Barger-Compascuum

Wil je een huis kopen in Barger-Compascuum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barger-Compascuum . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barger-Compascuum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barger-Compascuum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Barger-Compascuum. Zoek je huurwoning in Barger-Compascuum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Barger-Compascuum

Starterswoningen in Barger-Compascuum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Barger-Compascuum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barger-Compascuum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barger-Compascuum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barger-Compascuum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barger-Compascuum is 2.297 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.658 euro).

Leeftijden Barger-Compascuum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barger-Compascuum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Barger-Compascuum

Barger-Compascuum bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.