Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baflo

Begrijp de huizenprijzen in Baflo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baflo

Baflo is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baflo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 273.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 273.811
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Baflo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baflo is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baflo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baflo.

Woningen recent verkocht in Baflo

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baflo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baflo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baflo. Een eengezinswoning in Baflo komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baflo

In Baflo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baflo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baflo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baflo

Starterswoningen in Baflo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baflo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baflo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baflo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baflo

Wil je een huis kopen in Baflo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baflo . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baflo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baflo.

Bekijk alle koopwoningen in Baflo. Zoek je huurwoning in Baflo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baflo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baflo is 2.120 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.141 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baflo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baflo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baflo

Baflo bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.