logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Afferden

Begrijp de huizenprijzen in Afferden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Afferden

Afferden is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 19.505 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 530.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 530.417
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Afferden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afferden is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afferden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Afferden.

Woningen recent verkocht in Afferden

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afferden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afferden. Een eengezinswoning in Afferden komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Afferden

In Afferden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Afferden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Afferden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Afferden

Starterswoningen in Afferden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Afferden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afferden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Afferden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Afferden

Wil je een huis kopen in Afferden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afferden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Afferden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afferden.

Bekijk alle koopwoningen in Afferden. Zoek je huurwoning in Afferden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Afferden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afferden is 3.565 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.191 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Afferden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Afferden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Afferden

Afferden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.