De Huizenmarkt in Afferden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Afferden

Woningmarkt Afferden

Afferden is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 18.695 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.219 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 494.219
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Afferden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afferden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afferden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Afferden.

Woningen recent verkocht in Afferden

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afferden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afferden. Een eengezinswoning in Afferden komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Afferden

In Afferden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Afferden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Afferden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Afferden
Binnenring: Nederland

Afferden waar ligt dat?

Woningen te koop Afferden

Wil je een huis kopen in Afferden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afferden . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Afferden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afferden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Afferden. Zoek je huurwoning in Afferden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Afferden

Starterswoningen in Afferden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Afferden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afferden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Afferden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Afferden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afferden is 3.301 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.959 euro).

Leeftijden Afferden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Afferden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Afferden

Afferden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.