logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Horssen in Horssen

Begrijp de huizenprijzen in Horssen Druten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Horssen Druten

Horssen is een wijk in de plaats Horssen binnen de gemeente Druten. Deze wijk telt volgens het CBS 1.665 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 632.796 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 632.796
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Horssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horssen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horssen.

Woningen recent verkocht in Horssen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horssen. Een eengezinswoning in Horssen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horssen

In Horssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Horssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Horssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Horssen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Horssen vergeleken met de Druten en Nederland.

Huizenprijzen in Horssen Druten

Starterswoningen in Horssen Druten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Horssen Druten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horssen Druten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Horssen Druten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Horssen Druten

Wil je een huis kopen in Horssen Druten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horssen Druten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horssen.

Bekijk alle koopwoningen in Horssen Druten. Zoek je huurwoning in Horssen Druten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Horssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horssen is 3.326 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Horssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horssen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Horssen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Horssen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Horssen

Horssen Molenhoek Horssen Buitengebied