De Huizenmarkt in Aarlanderveen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aarlanderveen

Woningmarkt Aarlanderveen

Aarlanderveen is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarlanderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 662.046 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 662.046
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Aarlanderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aarlanderveen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aarlanderveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aarlanderveen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarlanderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aarlanderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aarlanderveen. Een eengezinswoning in Aarlanderveen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aarlanderveen

In Aarlanderveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aarlanderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aarlanderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aarlanderveen
Binnenring: Nederland

Aarlanderveen waar ligt dat?

Woningen te koop Aarlanderveen

Wil je een huis kopen in Aarlanderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aarlanderveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aarlanderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aarlanderveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aarlanderveen. Zoek je huurwoning in Aarlanderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aarlanderveen

Starterswoningen in Aarlanderveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aarlanderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aarlanderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aarlanderveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aarlanderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aarlanderveen is 4.527 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.275 euro).

Leeftijden Aarlanderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aarlanderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aarlanderveen

Aarlanderveen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.