logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zalk

Begrijp de huizenprijzen in Zalk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zalk

Zalk is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.614 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zalk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 612.320 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 612.320
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Zalk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zalk is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zalk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zalk.

Woningen recent verkocht in Zalk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zalk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zalk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zalk. Een eengezinswoning in Zalk komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zalk

In Zalk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zalk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zalk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zalk

Starterswoningen in Zalk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zalk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zalk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zalk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zalk

Wil je een huis kopen in Zalk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zalk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zalk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zalk.

Bekijk alle koopwoningen in Zalk. Zoek je huurwoning in Zalk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zalk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zalk is 3.721 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.667 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zalk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zalk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zalk

Zalk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.