logo Huispedia

Vind & vergelijk makelaars bij jou in Broekhuizenvorst.


Wij brengen je gratis & direct in contact met een makelaar die het best bij jou past.

Makelaars uit jouw buurt
Bespaar tot 40%
100% onafhankelijk advies
Gratis & vrijblijvend

Vind gratis jouw ideale makelaar in Broekhuizenvorst.

In Broekhuizenvorst staan er momenteel 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs nu 470.640 euro is? Daarnaast is de gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekhuizenvorst 37 dagen. Dat is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. Juist in deze markt kan een verkoopmakelaar voor jou een betere prijs realiseren of een aankoopmakelaar jou helpen een nieuwe woning te vinden binnen budget.

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Broekhuizenvorst? Dan helpen wij jou graag. Met onze lokale kennis en expertise vinden wij een makelaar die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Aangezien er in alle steden en dorpen meerdere makelaars actief zijn, is het handig als je weet waar je op moet letten. Daarom zetten wij alle informatie op een rijtje. Van een schatting van de prijs tot ervaring. Op basis van jouw voorkeuren en wensen maken wij vervolgens de beste match. Start nu met vergelijken en ontdek gratis jouw best passende makelaar in Broekhuizenvorst.

Andere plaatsen in de buurt

Een makelaar vinden

Weet vooraf de makelaarskosten en voorkom verassingen.

Wanneer je voorkeuren bij ons duidelijk zijn kunnen we nagaan welke makelaars bij je wensen aansluiten. Vervolgens nemen de twee best passende makelaars contact met je op. Tijdens dit gesprek wordt direct duidelijk welke kosten je kunt verwachten. Lees hier meer over de makelaarscourtage.

Weet vooraf de makelaarskosten

Wat doet een makelaar?

Voordelen aankoopmakelaar

Stelt zoekopdracht(en) op. Begeleidt stapsgewijs de zoektocht naar je droomhuis. Kijkt zonder emoties tijdens bezichtigingen. Stelt een prijs en biedingsstrategie voor. Heeft ervaring met onderhandelen. Zorgt voor een goede koopovereenkomst.

Voordelen verkoopmakelaar

Stelt een passende verkoopstrategie voor. Helpt een realistische verkoopprijs bepalen. Verzorgt de promotieteksten & woningfoto’s. Regelt het contact en de bezichtigingen. Onderhandelt met mogelijke kopers. Regelt een soepele overdracht van de woning.

Een makelaar in vier stappen.

Selecteer jouw voorkeuren

Beantwoord een paar korte vragen om aan te geven wat je belangrijk vindt.

Krijg persoonlijk advies

Samen nemen we jouw wensen door. Vervolgens zoeken wij de twee makelaars die het beste bij jou passen.

Ontvang passende makelaars per e-mail

De geselecteerde makelaars nemen gratis en vrijblijvend contact met je op.

Kies jouw beste makelaar

Goed gevoel bij een makelaar? Jij bepaalt welke makelaar het best bij jou past.

Dit zeggen onze fans.

Y. Karakilic Woningzoeker

Open communicatie, waarbij het gesprek altijd als prettig is ervaren. Meedenkend en inlevingsvermogen in persoonlijke ideeën en plan van aanpak, dat wordt aangevuld met een degelijk advies. Hierbij vooruitkijken en voorbereid met "als-indien scenario's" komen. Goede onderlinge informatie-overdracht, waardoor iedere collega volledig op de hoogte is en enkele vraag onbeantwoord blijf.

7 februari 2024
Juan Luis Garcia Caballero Woningzoeker

Website and the employees were very hulpful in finding a makelaar and my new home

5 januari 2024
J.J. Kuiper Woningzoeker

Snel gereageerd en vriendelijk te woord gestaan.

4 januari 2024
J.schellekens, oss Woningzoeker

Door deze kosteloze bemiddeling, heb ik eindelijk een makelaar kunnen kiezen, die me begrijpt, en die ik vertrouw. Met deze makelaar ben ik de 1" week al een huis wezen kijken en geboden.

14 december 2023
R. Woningzoeker

Goed geregeld en zeer vriendelijk contact! De aankoop makelaars namen snel contact op en wij hebben uiteindelijk een keuze gemaakt.

23 november 2023
K. van Vliet Woningzoeker

John is snel en duidelijk qua communicatie. Wat hij beloofd doet hij ook. Luistert goed naar wat de cliënt wil en wat de markt vraagt. Zijn concept, dat de verkoper de eerste bezichtigingen doet , sprak mij aan. Ik vond het leuk om te doen maar wist ook meteen of mensen werkelijk geïnteresseerd waren. Dat hij een professional is, is duidelijk met veel ervaring maar hij is ook nog een bijzondere aardige man met wie het goed klikte.

23 november 2023
Christophe Woningzoeker

Alles heel vlot verlopen na inschrijving en heel behulpzaam ?

8 november 2023
Ruud Woningzoeker

Prettige site met zeer nuttige informatie en dat voor niets! Ook bij telefonisch contact goede informatie en klantgerichte, vriendelijke benadering.

25 oktober 2023
MvC Woningzoeker

Direct en vlot gereageerd van op mijn vraag. Tevens nagevraagd of men gereageerd heeft van het doorspelen van mijn vraag.

18 oktober 2023
klant Woningzoeker

Via Huispedia.nl heb ik mijn aankoopmakelaar zo snel gevonden. Top!

13 oktober 2023

Onze makelaars zijn aangesloten bij.

Wij werken o.a. met makelaars aangesloten bij één van de onderstaande brancheverenigingen en die voldoen aan ons Huispedia Kwaliteits Keurmerk.


Veelgestelde vragen.

Wat is een courtage?

Een courtage is een vergoeding die een makelaar ontvangt voor zijn diensten. Deze vergoeding wordt pas betaald bij een definitieve overeenkomst bij de (ver)koop van een woning. De makelaarscourtage is een percentage van de (ver)koopprijs van het huis.

Rekenvoorbeeld:

Met jouw aankoopmakelaar doe je een succesvol bod van €480.000 op jouw droomhuis. Vervolgens is er sprake van een definitieve overeenkomst tussen jou en de verkopende partij. Als je makelaar een courtagepercentage hanteert van 1.25% betaal je de makelaar (1,25% van €480.000) dus €6.000 voor zijn diensten.

Wat zijn gangbare makelaarstarieven?

Het tarief van een makelaar verschilt per regio, het type makelaar en de dienstverlening. De courtage bij de verkoop van een woning ligt ongeveer tussen 1% en 2% van de verkoopprijs. Het is ook mogelijk om de courtage af te laten hangen van de verkoopprestaties van de makelaar. Bij een aankoopmakelaar komt een vast bedrag vaker voor. De standaardbedragen voor een aankoopmakelaar liggen tussen de 0,5% en 1% van de aankoopprijs.

Hoe snel neemt de makelaar contact op?

Allereerst bellen wij jou om alle gegevens te controleren en eventuele vragen te beantwoorden. Dit doen wij zo snel mogelijk nadat de aanvraag is binnengekomen. De makelaars nemen vervolgens tijdens werkdagen binnen 24 uur contact op, meestal op dezelfde dag. In het weekend werken de meeste makelaars niet. Daarom zullen zij na het weekend direct contact opnemen.

Waarom makelaars vergelijken?

De aan- en verkoopstrategie en kosten verschillen per makelaar. Soms moet je meer zelf doen, anderen nemen alles uit handen. Daarnaast variëren prijzen ook per woning en regio. Wij zorgen ervoor dat jij de twee best passende makelaars kan vergelijken op basis van jouw voorkeuren.

Hoe maken jullie de vergelijking?

Wij maken een vergelijking op basis van de voorkeuren die jij invult. Vervolgens kijken wij naar de makelaars die wij in onze database hebben. Op deze manier vinden wij de beste match tussen jou en de makelaar.

Wat gebeurt er zodra ik de aanvraag heb ingediend?

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Daarnaast nemen wij contact met je op. Wij controleren dan de gegevens waarna wij jou in contact brengen met de twee geselecteerde makelaars. Vervolgens nemen deze makelaars contact op met jou en heb jij de keuze om met één van de makelaars samen te werken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.

Met hoeveel makelaars kom ik in contact?

Wij selecteren één of twee makelaars, afhankelijk van jouw voorkeur. Zorgvuldig helpen wij jou aan een makelaar uit de regio en in jouw prijsklasse. Vervolgens kun je zelf bepalen welke makelaar het beste bij jou past.

Kan ik uiteindelijk nog kiezen tussen de geselecteerde makelaars?

Jazeker, wij selecteren de twee beste makelaars die bij jou passen. Uit die twee makelaars kun je zelf kiezen. De keuze ligt volledig bij jou dus kies de makelaar bij wie jij je het prettigst voelt.

Is deze aanvraag gratis?

Ja, wij brengen je geheel gratis in contact met de makelaars. Mocht de door jou gekozen makelaar uiteindelijk succesvol voor jou een woning aankopen en/of verkopen, dan vragen wij aan de makelaar een kleine vergoeding. Voor jou is en blijft het in contact komen met een makelaar altijd geheel gratis.

Vergelijk gratis en vrijblijvend de beste makelaars in Broekhuizenvorst en omstreken.