Alle woningmarktinfo Venlo in gemeente Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Venlo

Een eerste blik op Venlo

Venlo is een plaats in de gemeente Venlo. Deze plaats telt volgens het CBS 101.155 inwoners. Momenteel staan er 94 woningen te koop en zijn er recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.996 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 94
Woningen recent verkocht 115
Gemiddelde vraagprijs € 386.996
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Venlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venlo is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Venlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Venlo

Er zijn recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venlo. Een eengezinswoning in Venlo komt het meest (37%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venlo

In Venlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Venlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Venlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Venlo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Venlo

Wil je een huis kopen in Venlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venlo . Er staan momenteel 94 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venlo.

Zoek je huurwoning in Venlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Venlo.

Huizenprijzen in Venlo

Starterswoningen in Venlo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Venlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venlo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Venlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Venlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venlo is 2.408 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.298 euro).

Leeftijden Venlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Venlo

Venlo bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen