Koopwoningen in Venlo

Bekijk alle 126 woningen te koop in Venlo. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Venlo die je zoekt.

Makelaars in Venlo

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Venlo? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Venlo. Een koopwoning bezichtigen in Venlo? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Venlo

Er staan 126 woningen te koop in Venlo die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Venlo.

Huis te koop in Venlo

Venlo is een plaats in de gemeente Venlo binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Venlo ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Venlo. Kan je jouw woning niet vinden in Venlo? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Venlo op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Venlo? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Venlo! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Venlo, koophuizen Venlo of 4 kamer woningen Venlo.
Instellingen zijn opgeslagen