logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 't Veld

Begrijp de huizenprijzen in 't Veld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 't Veld

't Veld is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 49.431 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Veld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.106 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 529.106
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 't Veld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Veld is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Veld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Veld.

Woningen recent verkocht in 't Veld

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Veld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Veld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Veld. Een eengezinswoning in 't Veld komt het meest (62%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Veld

In 't Veld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Veld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Veld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 't Veld

Starterswoningen in 't Veld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 't Veld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Veld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 't Veld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 't Veld

Wil je een huis kopen in 't Veld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Veld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Veld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Veld.

Bekijk alle koopwoningen in 't Veld. Zoek je huurwoning in 't Veld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 't Veld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Veld is 3.789 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.216 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 't Veld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Veld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 't Veld

't Veld bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.