Spierdijk in de gemeente Koggenland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spierdijk

Een eerste blik op Spierdijk

Spierdijk is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Spierdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.980 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 565.980
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Spierdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spierdijk is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Spierdijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spierdijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spierdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spierdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spierdijk. Een eengezinswoning in Spierdijk komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spierdijk

In Spierdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spierdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spierdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spierdijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spierdijk

Wil je een huis kopen in Spierdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spierdijk. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spierdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spierdijk.

Huizenprijzen in Spierdijk

Starterswoningen in Spierdijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spierdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spierdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spierdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spierdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spierdijk is 2.895 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.378 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Spierdijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Spierdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spierdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spierdijk

Spierdijk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen