Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spierdijk

Begrijp de huizenprijzen in Spierdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spierdijk

Spierdijk is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spierdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 638.501 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 638.501
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Spierdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spierdijk is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spierdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spierdijk.

Woningen recent verkocht in Spierdijk

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spierdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spierdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spierdijk. Een eengezinswoning in Spierdijk komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spierdijk

In Spierdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spierdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spierdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spierdijk

Starterswoningen in Spierdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spierdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spierdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spierdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spierdijk

Wil je een huis kopen in Spierdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spierdijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spierdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spierdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Spierdijk. Zoek je huurwoning in Spierdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spierdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spierdijk is 3.421 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.190 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spierdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spierdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spierdijk

Spierdijk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.