Alle woningmarktinfo Soesterberg in gemeente Soest

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Soesterberg

Een eerste blik op Soesterberg

Soesterberg is een plaats in de gemeente Soest. Deze plaats telt volgens het CBS 46.075 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soesterberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.076 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 448.076
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Soesterberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Soesterberg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Soesterberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Soesterberg.

Woningen recent verkocht in Soesterberg

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soesterberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Soesterberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Soesterberg. Een eengezinswoning in Soesterberg komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Soesterberg

In Soesterberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Soesterberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Soesterberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Soesterberg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Soesterberg

Wil je een huis kopen in Soesterberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Soesterberg . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Soesterberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Soesterberg.

Zoek je huurwoning in Soesterberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Soesterberg.

Huizenprijzen in Soesterberg

Starterswoningen in Soesterberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Soesterberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Soesterberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Soesterberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Soesterberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Soesterberg is 4.021 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.550 euro).

Leeftijden Soesterberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Soesterberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Soesterberg

Soesterberg bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen