logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Soesterberg

Begrijp de huizenprijzen in Soesterberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Soesterberg

Soesterberg is een plaats in de gemeente Soest. Deze plaats telt volgens het CBS 47.439 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soesterberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 525.189 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 525.189
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Soesterberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Soesterberg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Soesterberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Soesterberg.

Woningen recent verkocht in Soesterberg

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soesterberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Soesterberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Soesterberg. Een eengezinswoning in Soesterberg komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Soesterberg

In Soesterberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Soesterberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Soesterberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Soesterberg

Starterswoningen in Soesterberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Soesterberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Soesterberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Soesterberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Soesterberg

Wil je een huis kopen in Soesterberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Soesterberg . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Soesterberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Soesterberg.

Bekijk alle koopwoningen in Soesterberg. Zoek je huurwoning in Soesterberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Soesterberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Soesterberg is 4.204 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.019 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Soesterberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Soesterberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Soesterberg

Soesterberg bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.