Huizenmarkt de Eng-Soest-Midden in Soest (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in de Eng-Soest-Midden

Woningmarkt de Eng-Soest-Midden

de Eng-Soest-Midden is een wijk in de plaats Soest binnen de gemeente Soest. Deze wijk telt volgens het CBS 6.195 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Eng-Soest-Midden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 617.060 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 617.060
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in de Eng-Soest-Midden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Eng-Soest-Midden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Eng-Soest-Midden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in de Eng-Soest-Midden.

Woningen recent verkocht in de Eng-Soest-Midden

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Eng-Soest-Midden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Eng-Soest-Midden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Eng-Soest-Midden. Een galerijflat in de Eng-Soest-Midden komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Eng-Soest-Midden

In de Eng-Soest-Midden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Eng-Soest-Midden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Eng-Soest-Midden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: de Eng-Soest-Midden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers de Eng-Soest-Midden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van de Eng-Soest-Midden vergeleken met de Soest en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

de Eng-Soest-Midden waar ligt dat?

Woningen te koop de Eng-Soest-Midden

Wil je een huis kopen in de Eng-Soest-Midden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Eng-Soest-Midden . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Eng-Soest-Midden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Eng-Soest-Midden.

Bekijk hier alle koopwoningen in de Eng-Soest-Midden. Zoek je huurwoning in de Eng-Soest-Midden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in de Eng-Soest-Midden

Starterswoningen in de Eng-Soest-Midden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in de Eng-Soest-Midden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Eng-Soest-Midden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Eng-Soest-Midden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Eng-Soest-Midden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Eng-Soest-Midden is 4.614 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.526 euro).

Leeftijden de Eng-Soest-Midden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Eng-Soest-Midden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in de Eng-Soest-Midden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in de Eng-Soest-Midden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk de Eng-Soest-Midden

De Eng Noord West De Eng Soest Midden Eemgebied De Eng Zuid