Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint-Michielsgestel

Begrijp de huizenprijzen in Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is een plaats in de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.445 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 609.591 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 609.591
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sint-Michielsgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Michielsgestel is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Michielsgestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Michielsgestel.

Woningen recent verkocht in Sint-Michielsgestel

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Michielsgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Michielsgestel. Een eengezinswoning in Sint-Michielsgestel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Michielsgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Michielsgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in Sint-Michielsgestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint-Michielsgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Michielsgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Michielsgestel.

Bekijk alle koopwoningen in Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Michielsgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Michielsgestel is 3.704 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.483 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Michielsgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Michielsgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.