Huizenmarkt Gemonde in Gemonde (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gemonde

Woningmarkt Gemonde

Gemonde is een wijk in de plaats Gemonde binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze wijk telt volgens het CBS 2.215 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.013.688 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 1.013.688
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Gemonde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gemonde is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gemonde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gemonde

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gemonde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gemonde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gemonde. Een eengezinswoning in Gemonde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gemonde

In Gemonde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gemonde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gemonde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gemonde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Gemonde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gemonde vergeleken met de Sint-Michielsgestel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Gemonde waar ligt dat?

Woningen te koop Gemonde

Wil je een huis kopen in Gemonde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gemonde . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gemonde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gemonde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gemonde. Zoek je huurwoning in Gemonde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gemonde

Starterswoningen in Gemonde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gemonde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gemonde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gemonde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gemonde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gemonde is 3.986 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.145 euro).

Leeftijden Gemonde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gemonde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gemonde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gemonde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gemonde

Gemonde Verspreide huizen ten oosten van Gemonde Verspreide huizen ten westen van Gemonde