logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Middelrode in Berlicum

Begrijp de huizenprijzen in Middelrode Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelrode Sint-Michielsgestel

Middelrode is een wijk in de plaats Berlicum binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze wijk telt volgens het CBS 2.065 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelrode. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 714.933 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 714.933
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Middelrode

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelrode is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelrode moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelrode.

Woningen recent verkocht in Middelrode

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelrode. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelrode.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelrode. Een eengezinswoning in Middelrode komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelrode

In Middelrode wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelrode

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelrode (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Middelrode

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelrode vergeleken met de Sint-Michielsgestel en Nederland.

Huizenprijzen in Middelrode Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in Middelrode Sint-Michielsgestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelrode Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelrode Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelrode Sint-Michielsgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelrode Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Middelrode Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelrode Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelrode alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelrode.

Bekijk alle koopwoningen in Middelrode Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Middelrode Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelrode

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelrode is 3.666 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.394 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelrode

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelrode vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelrode

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelrode? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelrode

Middelrode Verspreide huizen Middelrode Verspreide huizen Heikantse Hoeve