logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Sint-Michielsgestel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.135 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 390.711.

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 139
Gemiddelde vraagprijs € 653.413
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 390.711
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sint-Michielsgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Michielsgestel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Michielsgestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Michielsgestel.

Woningen recent verkocht in Sint-Michielsgestel

Er zijn recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Michielsgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Michielsgestel. Een eengezinswoning in Sint-Michielsgestel komt het meest (69%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Michielsgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Michielsgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in gemeente Sint-Michielsgestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Sint-Michielsgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in gemeente Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Michielsgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Michielsgestel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in gemeente Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Michielsgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Michielsgestel is 3.817 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.641 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Michielsgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Michielsgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel telt 4 plaatsen.

Berlicum Den Dungen Gemonde Sint-Michielsgestel

Wijken van Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.