De Huizenmarkt gemeente Sint-Michielsgestel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Michielsgestel

Woningmarkt Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 52.445 inwoners. Momenteel staan er 103 woningen te koop en zijn er recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 103
Woningen recent verkocht 94
Gemiddelde vraagprijs € 637.580
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sint-Michielsgestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Michielsgestel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Michielsgestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Michielsgestel.

Woningen recent verkocht in Sint-Michielsgestel

Er zijn recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Michielsgestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Michielsgestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Michielsgestel. Een eengezinswoning in Sint-Michielsgestel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Michielsgestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Michielsgestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Michielsgestel
Binnenring: Nederland

Sint-Michielsgestel waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 103 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Michielsgestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Michielsgestel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Michielsgestel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Michielsgestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Michielsgestel is 3.628 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.542 euro).

Leeftijden Sint-Michielsgestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Michielsgestel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel telt 4 plaatsen.

Berlicum Den Dungen Gemonde Sint-Michielsgestel

Alle wijken van Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.