logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sibrandahûs

Begrijp de huizenprijzen in Sibrandahûs met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sibrandahûs

Sibrandahûs is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandahûs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 780.305 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 780.305
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sibrandahûs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibrandahûs is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Sibrandahûs

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibrandahûs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibrandahûs.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sibrandahûs. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibrandahûs. Een woonboerderij in Sibrandahûs komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Sibrandahûs

In Sibrandahûs wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sibrandahûs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sibrandahûs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sibrandahûs

Starterswoningen in Sibrandahûs zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sibrandahûs zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibrandahûs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sibrandahûs? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sibrandahûs

Wil je een huis kopen in Sibrandahûs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibrandahûs . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibrandahûs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibrandahûs.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sibrandahûs.

Bekijk alle koopwoningen in Sibrandahûs. Zoek je huurwoning in Sibrandahûs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sibrandahûs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibrandahûs is 3.549 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sibrandahûs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibrandahûs vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sibrandahûs

Sibrandahûs bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.