De Huizenmarkt in Schijf (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schijf

Woningmarkt Schijf

Schijf is een plaats in de gemeente Rucphen. Deze plaats telt volgens het CBS 22.385 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 696.066 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 696.066
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schijf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schijf is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schijf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schijf.

Woningen recent verkocht in Schijf

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schijf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schijf. Een eengezinswoning in Schijf komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schijf

In Schijf wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schijf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schijf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schijf
Binnenring: Nederland

Schijf waar ligt dat?

Woningen te koop Schijf

Wil je een huis kopen in Schijf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schijf . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schijf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schijf.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schijf. Zoek je huurwoning in Schijf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schijf

Starterswoningen in Schijf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schijf zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schijf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schijf? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schijf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schijf is 3.121 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.585 euro).

Leeftijden Schijf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schijf vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schijf

Schijf bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.