De Huizenmarkt gemeente Rucphen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rucphen

Woningmarkt Rucphen

Rucphen is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.385 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rucphen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 77
Gemiddelde vraagprijs € 509.680
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rucphen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rucphen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rucphen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rucphen

Er zijn recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rucphen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rucphen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rucphen. Een eengezinswoning in Rucphen komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rucphen

In Rucphen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rucphen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rucphen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rucphen
Binnenring: Nederland

Rucphen waar ligt dat?

Woningen te koop Rucphen

Wil je een huis kopen in Rucphen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rucphen . Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rucphen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rucphen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rucphen. Zoek je huurwoning in Rucphen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rucphen

Starterswoningen in Rucphen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rucphen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rucphen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rucphen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rucphen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rucphen is 3.258 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.074 euro).

Leeftijden Rucphen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rucphen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Rucphen

De gemeente Rucphen telt 5 plaatsen.

Rucphen Schijf Sprundel St. Willebrord Zegge

Alle wijken van Rucphen

Rucphen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.