Huizenprijzen en de huizenmarkt in Santpoort-Noord

Begrijp de huizenprijzen in Santpoort-Noord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Santpoort-Noord

Santpoort-Noord is een plaats in de gemeente Velsen. Deze plaats telt volgens het CBS 73.330 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Santpoort-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 617.518 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 617.518
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Santpoort-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Santpoort-Noord is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Santpoort-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Santpoort-Noord.

Woningen recent verkocht in Santpoort-Noord

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Santpoort-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Santpoort-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Santpoort-Noord. Een eengezinswoning in Santpoort-Noord komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Santpoort-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Santpoort-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Santpoort-Noord

Starterswoningen in Santpoort-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Santpoort-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Santpoort-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Santpoort-Noord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Santpoort-Noord

Wil je een huis kopen in Santpoort-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Santpoort-Noord . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Santpoort-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Santpoort-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Santpoort-Noord. Zoek je huurwoning in Santpoort-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Santpoort-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Santpoort-Noord is 5.124 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.051 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Santpoort-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Santpoort-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Santpoort-Noord

Santpoort-Noord bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.