Santpoort-Noord in de gemeente Velsen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Santpoort-Noord

Een eerste blik op Santpoort-Noord

Santpoort-Noord is een plaats in de gemeente Velsen. Deze plaats telt volgens het CBS 73.330 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Santpoort-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.924 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 454.924
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Santpoort-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Santpoort-Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Santpoort-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Santpoort-Noord.

Woningen recent verkocht in Santpoort-Noord

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Santpoort-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Santpoort-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Santpoort-Noord. Een eengezinswoning in Santpoort-Noord komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Santpoort-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Santpoort-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Santpoort-Noord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Santpoort-Noord

Wil je een huis kopen in Santpoort-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Santpoort-Noord. Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Santpoort-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Santpoort-Noord.

Huizenprijzen in Santpoort-Noord

Starterswoningen in Santpoort-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Santpoort-Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Santpoort-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Santpoort-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Santpoort-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Santpoort-Noord is 3.808 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.514 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Santpoort-Noord is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Santpoort-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Santpoort-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Santpoort-Noord

Santpoort-Noord bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen