's-Graveland in de gemeente Wijdemeren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 's-Graveland

Een eerste blik op 's-Graveland

's-Graveland is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 25.480 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 's-Graveland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 855.127 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 855.127
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 's-Graveland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Graveland is 42 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Graveland kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Graveland

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Graveland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Graveland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Graveland. Een eengezinswoning in 's-Graveland komt het meest (61%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Graveland

In 's-Graveland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 's-Graveland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 's-Graveland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Graveland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 's-Graveland

Wil je een huis kopen in 's-Graveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Graveland. Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Graveland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Graveland.

Huizenprijzen in 's-Graveland

Starterswoningen in 's-Graveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Graveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Graveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Graveland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Graveland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Graveland is 3.740 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.636 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in 's-Graveland is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden 's-Graveland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Graveland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Graveland

's-Graveland bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen