Huizenprijzen en de huizenmarkt Ankeveen in 's-Graveland

Begrijp de huizenprijzen in Ankeveen Wijdemeren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ankeveen Wijdemeren

Ankeveen is een wijk in de plaats 's-Graveland binnen de gemeente Wijdemeren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.520 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ankeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 790.494 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 790.494
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ankeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ankeveen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ankeveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ankeveen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ankeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ankeveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ankeveen. Een eengezinswoning in Ankeveen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ankeveen

In Ankeveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ankeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ankeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ankeveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ankeveen vergeleken met de Wijdemeren en Nederland.

Huizenprijzen in Ankeveen Wijdemeren

Starterswoningen in Ankeveen Wijdemeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ankeveen Wijdemeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ankeveen Wijdemeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ankeveen Wijdemeren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ankeveen Wijdemeren

Wil je een huis kopen in Ankeveen Wijdemeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ankeveen Wijdemeren . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ankeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ankeveen.

Bekijk alle koopwoningen in Ankeveen Wijdemeren. Zoek je huurwoning in Ankeveen Wijdemeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ankeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ankeveen is 5.759 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.916 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ankeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ankeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ankeveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ankeveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ankeveen

Ankeveen Ankeveense Rade Hollandsch Ankeveen