Huizenprijzen en de huizenmarkt Loosdrecht in Loosdrecht

Begrijp de huizenprijzen in Loosdrecht Wijdemeren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loosdrecht Wijdemeren

Loosdrecht is een wijk in de plaats Loosdrecht binnen de gemeente Wijdemeren. Deze wijk telt volgens het CBS 2.055 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.321.683 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 1.321.683
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Loosdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loosdrecht is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loosdrecht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loosdrecht

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loosdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loosdrecht. Een eengezinswoning in Loosdrecht komt het meest (39%) voor. Daarna komt een villa met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loosdrecht

In Loosdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loosdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loosdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Loosdrecht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loosdrecht vergeleken met de Wijdemeren en Nederland.

Huizenprijzen in Loosdrecht Wijdemeren

Starterswoningen in Loosdrecht Wijdemeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loosdrecht Wijdemeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loosdrecht Wijdemeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loosdrecht Wijdemeren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loosdrecht Wijdemeren

Wil je een huis kopen in Loosdrecht Wijdemeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loosdrecht Wijdemeren . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loosdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loosdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Loosdrecht Wijdemeren. Zoek je huurwoning in Loosdrecht Wijdemeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loosdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loosdrecht is 6.787 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.636 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loosdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loosdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Loosdrecht

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Loosdrecht? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Loosdrecht

Oud-Loosdrecht