Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rozendaal

Begrijp de huizenprijzen in Rozendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rozendaal

Rozendaal is een plaats in de gemeente Rozendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 1.575 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rozendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 926.630 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 926.630
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rozendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rozendaal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rozendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rozendaal.

Woningen recent verkocht in Rozendaal

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rozendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rozendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rozendaal. Een eengezinswoning in Rozendaal komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rozendaal

In Rozendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rozendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rozendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rozendaal

Starterswoningen in Rozendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rozendaal zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rozendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rozendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rozendaal

Wil je een huis kopen in Rozendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rozendaal . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rozendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rozendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Rozendaal. Zoek je huurwoning in Rozendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rozendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rozendaal is 5.182 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.386 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rozendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rozendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rozendaal

Rozendaal bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00