De Huizenmarkt in Rheden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rheden

Woningmarkt Rheden

Rheden is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.573 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 454.573
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Rheden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheden.

Woningen recent verkocht in Rheden

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheden. Een eengezinswoning in Rheden komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheden

In Rheden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rheden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rheden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rheden
Binnenring: Nederland

Rheden waar ligt dat?

Woningen te koop Rheden

Wil je een huis kopen in Rheden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheden . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rheden. Zoek je huurwoning in Rheden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rheden

Starterswoningen in Rheden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rheden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rheden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rheden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheden is 3.102 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.057 euro).

Leeftijden Rheden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rheden

Rheden bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.