logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Readtsjerk

Begrijp de huizenprijzen in Readtsjerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Readtsjerk

Readtsjerk is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.145 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 480.145
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Readtsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Readtsjerk is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Readtsjerk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Readtsjerk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Readtsjerk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Readtsjerk. Een eengezinswoning in Readtsjerk komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Readtsjerk

In Readtsjerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Readtsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Readtsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Readtsjerk

Starterswoningen in Readtsjerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Readtsjerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Readtsjerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Readtsjerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Readtsjerk

Wil je een huis kopen in Readtsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Readtsjerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Readtsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Readtsjerk.

Bekijk alle koopwoningen in Readtsjerk. Zoek je huurwoning in Readtsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Readtsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Readtsjerk is 2.333 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.144 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Readtsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Readtsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Readtsjerk

Readtsjerk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.