De Huizenmarkt in Readtsjerk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Readtsjerk

Woningmarkt Readtsjerk

Readtsjerk is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 400.697 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 400.697
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Readtsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Readtsjerk is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Readtsjerk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Readtsjerk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Readtsjerk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Readtsjerk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Readtsjerk. Een eengezinswoning in Readtsjerk komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Readtsjerk

In Readtsjerk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Readtsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Readtsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Readtsjerk
Binnenring: Nederland

Readtsjerk waar ligt dat?

Woningen te koop Readtsjerk

Wil je een huis kopen in Readtsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Readtsjerk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Readtsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Readtsjerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Readtsjerk. Zoek je huurwoning in Readtsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Readtsjerk

Starterswoningen in Readtsjerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Readtsjerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Readtsjerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Readtsjerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Readtsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Readtsjerk is 3.144 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.133 euro).

Leeftijden Readtsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Readtsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Readtsjerk

Readtsjerk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.