Alle woningmarktinfo Puiflijk in gemeente Druten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Puiflijk

Een eerste blik op Puiflijk

Puiflijk is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 18.695 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puiflijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 792.345 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 792.345
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Puiflijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Puiflijk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Puiflijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Puiflijk.

Woningen recent verkocht in Puiflijk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puiflijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Puiflijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Puiflijk. Een eengezinswoning in Puiflijk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Puiflijk

In Puiflijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Puiflijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Puiflijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Puiflijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Puiflijk

Wil je een huis kopen in Puiflijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Puiflijk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Puiflijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Puiflijk.

Zoek je huurwoning in Puiflijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Puiflijk.

Huizenprijzen in Puiflijk

Starterswoningen in Puiflijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Puiflijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Puiflijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Puiflijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Puiflijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Puiflijk is 5.874 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.451 euro).

Leeftijden Puiflijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Puiflijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Puiflijk

Puiflijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen