logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Puiflijk

Begrijp de huizenprijzen in Puiflijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Puiflijk

Puiflijk is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 19.505 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puiflijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 810.277 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 810.277
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Puiflijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Puiflijk is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Puiflijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Puiflijk.

Woningen recent verkocht in Puiflijk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Puiflijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Puiflijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Puiflijk. Een eengezinswoning in Puiflijk komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Puiflijk

In Puiflijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Puiflijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Puiflijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Puiflijk

Starterswoningen in Puiflijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Puiflijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Puiflijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Puiflijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Puiflijk

Wil je een huis kopen in Puiflijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Puiflijk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Puiflijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Puiflijk.

Bekijk alle koopwoningen in Puiflijk. Zoek je huurwoning in Puiflijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Puiflijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Puiflijk is 3.349 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.837 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Puiflijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Puiflijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Puiflijk

Puiflijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.