Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oude Niedorp

Begrijp de huizenprijzen in Oude Niedorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Niedorp

Oude Niedorp is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Niedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.885 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 627.885
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oude Niedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Niedorp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Niedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Niedorp.

Woningen recent verkocht in Oude Niedorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Niedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Niedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Niedorp. Een eengezinswoning in Oude Niedorp komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Niedorp

In Oude Niedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Niedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Niedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oude Niedorp

Starterswoningen in Oude Niedorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Niedorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Niedorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Niedorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Niedorp

Wil je een huis kopen in Oude Niedorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Niedorp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Niedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Niedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Niedorp. Zoek je huurwoning in Oude Niedorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Niedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Niedorp is 4.516 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.559 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Niedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Niedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oude Niedorp

Oude Niedorp bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.