logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosthuizen

Begrijp de huizenprijzen in Oosthuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosthuizen

Oosthuizen is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 36.760 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.978 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 551.978
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oosthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthuizen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosthuizen.

Woningen recent verkocht in Oosthuizen

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthuizen. Een eengezinswoning in Oosthuizen komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthuizen

In Oosthuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosthuizen

Starterswoningen in Oosthuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosthuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosthuizen

Wil je een huis kopen in Oosthuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthuizen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Oosthuizen. Zoek je huurwoning in Oosthuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthuizen is 3.832 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.693 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosthuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosthuizen

Oosthuizen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.