De Huizenmarkt in Oosthuizen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosthuizen

Woningmarkt Oosthuizen

Oosthuizen is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.502 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 529.502
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oosthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosthuizen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosthuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosthuizen

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosthuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosthuizen. Een eengezinswoning in Oosthuizen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosthuizen

In Oosthuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosthuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosthuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosthuizen
Binnenring: Nederland

Oosthuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Oosthuizen

Wil je een huis kopen in Oosthuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosthuizen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosthuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosthuizen. Zoek je huurwoning in Oosthuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosthuizen

Starterswoningen in Oosthuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosthuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosthuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosthuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosthuizen is 3.693 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.624 euro).

Leeftijden Oosthuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosthuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosthuizen

Oosthuizen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.